Referenciák

Mikler Roland

Mikler Roland

"A közel 10 éve tartó munkakapcsolat egy jó ideje már baráti kapcsolaton alapszik, amiben jó és még jobb időszakokat éltünk meg együtt! Ha kellett egy jó tanács, megkaptam! Ha kellett egy nyugtató beszélgetés, megkaptam! És ha az az időszak jött el, hogy lépni kellett egy nagyot, akkor azt a lehető legmegfontoltabban és a lehető legjobb irányba tettük meg! Kölcsönösen adtunk és kaptunk olyan dolgokat, amivel csakis erősítettük egymást!”

Cirjenics-Kovacsics Anikó

Cirjenics-Kovacsics Anikó

"A SportConcept olyan, mint egy második család. Nem csak a sportos ügyekben kapok támogatást, hanem az élet minden területén számíthatok rájuk. Nekem ez biztonságot ad.”

Klujber Katrin

Klujber Katrin

"Mióta az SportConcept-hez tartozom minden segítséget megkapok amire egy profi sportolónak szüksége van. Megvan a bizalom egymás között, ezért ha bármi problémám van bátran elmondhatom, bármikor kérhetem a segítségüket. És nem utolsó sorban az irodában is nagyon jó a hangulat, barátságos és szívesen teszem be oda a lábam :)”

Szöllősi-Schatzl Nadine

Szöllősi-Schatzl Nadine

"Itt mindig pozitívan viszonyulnak hozzám, ami az önbizalmamnak is jót tesz. Számíthatok rájuk mindenben.”

Győri Mátyás

Győri Mátyás

"A SportConcept akkor is ott állt mellettem, amikor a sérülések miatt stagnált a kézis karrierem és akkor is, amikor éppen felfelé ívelt. Ez megmutatta, hogy nem csak a jóban, de a rosszban is egy csapat vagyunk.”