Ancsin Gábor

Fontosnak tartom, hogy az élsportolóknak legyen menedzserük, hiszen így nem kell foglalkozni olyan dolgokkal, mint például a tárgyalások, és csak a sportra koncentrálhatunk. A SportConcept nagyon profi menedzseriroda, a szakterületük kiemelkedő képviselői, és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Sok jót hallottam róluk a klubtársaimtól és a válogatottnál is, ezt követően ültem le velük beszélgetni. Már mielőtt aláírtam hozzájuk, szimpatikus, korrekt és egyenes embereknek ismertem meg őket, és a későbbiekben ez a pozitív vélemény csak megerősödött bennem, nagyon elégedett vagyok velük.

Herr Orsolya

Kitűnő hazai és nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek,  a megkereséseket, egyeztetéseket ők intézik, így több időm marad a játékkal, az edzésekkel, a felkészüléssel foglalkozni. A munka 90%-át elvégzik helyettem, nekem tulajdonképpen csak dönteni kell. Profi szemléletű és megbízható csapat, nemcsak a munkáról, hanem a hétköznapi dolgokról is beszélünk, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Biztos támogatói háttérrel senkit nem érhetnek kellemetlen meglepetések, ezért csak ajánlani tudom a SportConceptet a három éve tartó együttműködésünk tapasztalatai alapján.

Kovacsics Anikó

Már négy éve dolgozom a SportConcepttel és soha nem csalódtam. Nagyon sok segítséget kaptam tőlük eddigi pályafutásom során, így csak a kézilabdára kellett figyelnem. A menedzseremet már a barátomnak is mondhatom, bármikor bármivel fordulok hozzá, mindig segít és maximálisan teljesíti a kéréseimet.  A SportConcept mindent a játékos igényei, kívánságai szerint intéz, így megteremti a sportoláshoz legalkalmasabb légkört. Aki őket választja, jó kezekbe kerül.

Mikler Roland

“Több játékostársamat is a SportConcept menedzseli, így ismertem meg őket, és amikor új menedzsert kerestem, egyértelmű volt, hogy rájuk esik a választásom. Korrektek, figyelmesek, foglalkoznak velem. Nem csak akkor törődnek velem, ha a jövőmről kell tárgyalni, hanem folyamatosan kapcsolatban vagyunk, beszélünk a meccsek előtt és után, értékeljük a találkozókat és a teljesítményemet. Ezek a beszélgetések nekem nagyon fontosak. Jó érzés tudni, hogy maximálisan rájuk bízhatom magam.”

Zubai Szabolcs

“Már évek óta a SportConcepttel dolgozom, és maradéktalanul elégedett vagyok velük. Szeretek velük dolgozni, mert korrektek, egyenesen intéznek mindent, és jól elvégeznek minden feladatot, amit egy menedzserirodának el kell intéznie. Munkájukkal leveszik a vállamról azt a terhet, hogy például a tárgyalásokkal kelljen foglalkoznom. Lékai Mátéval nagyon jóban vagyok, vele beszélgettem arról, hogy kik a menedzserei, és Mátén keresztül kerültem kapcsolatba a SportConcepttel. Már az első benyomásom nagyon pozitív volt, a kapcsolatunk “szerelem volt első látásra”, szimpatikusnak találtuk egymást, és azóta is nagyon jóban vagyunk.”