Ebben a szezonban, a női Bajnokok Ligája történetében immár másodszor, megválasztották a legjobb fiatal játékost az egyik prémium szponzor jóvoltából.

Másfél hete örömmel számoltunk be, hogy két SportConcept játékos is jelölt a díjra, most pedig még nagyobb öröm, hogy arról adhatunk hírt, Kovacsics Anikó kapta meg az elismerő címet és a vele járó kristálytrófeát.  Anikót a több mint ötezer beérkező szavazat összesítése után kiáltották ki győztesnek, mivel ő gyűjtötte be a voksok 43 %-át.

Játékosunk elmondta, hogy a BL-győzelem napja élete eddigi legboldogabb napja, hiszen sokáig vártak erre, és megdolgoztak ezért a sikerért.  „A legjobb fiatal játékosnak járó díj egy ráadás meglepetés, amely nagyon sokat jelent nekem, hiszen a jelöltek között felsorolt játékosok mind nagyon tehetségesek, és jó szezonjuk volt. Nagyon sokat köszönhetek annak, hogy a Győri Audi ETO tagja lehetek, sok tapasztalatra tettem szert itt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, mert ez a nagyszerű eredmény is azt mutatja, hogy a Győrnek vannak a legjobb szurkolói.” – mondta Kovacsics Anikó.

Facebook