A Fehérvár  átlövője jól kezdte az idényt. A debreceniek ellen 2, a Vác ellen 7 gólt lőtt. Szombaton a Dunaújváros lesz az ellenfelük. Erről a meccsről, és a szezonkezdésről is kérdeztük Anitát:

Hogy érzed magad? Milyen volt a nyári felkészülés?

Kemény alapozó időszakon vagyunk túl, de agyon jól sikerült a felkészülés. Sok új játékos érkezett, akik szerencsére gyorsan beilleszkedtek a csapatba. A külföldi játékosokkal is hamar megtaláltuk a közös hangot, meccsről meccsre egyre jobban összeszokunk. Szerencsére jó a csapatközösség.

A Debrecent 23-20-ra legyőztétek, majd jött a Békéscsaba elleni 24-22-es vereség. Mi történt?

Sajnos gyenge mérkőzést játszottunk. Sem védekezésben, sem támadásban nem jöttek össze azok, amiket szerettünk volna megvalósítani. Sok technikai hibával játszottunk, ami a végeredményen is megmutatkozott.

De ezeket a hibákat sikerült kijavítani, hiszen a Vác ellen győztes meccset játszottatok.

A Vác elleni mérkőzés már jól sikerült. Nagyon komolyan készültünk rájuk, aminek meg lett a gyümölcse. Nehéz volt Tilinger Tamarát helyettesíteni, sajnos ő sérüléssel bajlódik. De csapategységben ismét erősek voltunk szombaton, keményen küzdöttünk, és így sikerült győzni.

Ezen a mérkőzésen 7 gólt szereztél…

Igen, élveztem, hogy jól ment a játék. Én lőttem a heteseket is, örülök, hogy mindet sikerült gólra váltanom.

Dunaújváros a következő ellenfél. Milyen meccsre számítasz?

Nagyon kiélezett harc lesz, hiszen két jó csapat találkozik. Már gőzerővel készülünk az összecsapásra, mind támadás taktikailag, mind védekezésben. Próbálunk minél több információt begyűjteni, és alaposan felkészülni. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas, jó meccs lesz.

Facebook